24 lut

Spotkanie z zakresu produkcji i ochrony warzyw

Serdecznie zapraszamy na spotkanie z zakresu produkcji i ochrony warzyw gruntowych, organizowane we współpracy z firmami: Bejo, BASF, Arvensis oraz Omnivent.
Spotkanie odbędzie się 24 lutego (poniedziałek) o godz.12:00 w hotelu Zatoka w Gdańsku. 

kapusta w lesie.jpg

 

W programie:

  • Dobór odmian i nowości w ofercie Bejo na sezon 2020, Łukasz Dulęba - Bejo
  • Fungicyd Dagonis i biodegradowalna folia ściółkująca z ecovio M - najnowsze rozwiązania w palecie BASF, Maciej Wita - BASF
  • Jak skutecznie nawozić warzywa? Wojciech Kopeć - Yara
  • Najnowsze trendy w chłodnictwie warzyw, Kamil Maniak - Omnivent
  • Specyficzne aspekty warzywnictwa na Północy. Oferta firmy Arvensis,
    Paweł Łukasiak - Arvensis

Pełen program spotkania znajdą Państwo tutaj.

 

Hotel Zatoka
Adres:

 ul. Trakt Św. Wojciecha 149, 80 – 017 Gdańsk

Data: poniedziałek, 24 lutego 2020
Godzina: 12:00 - 15:00
(UTC +01)