28 lut

Szkolenie dla producentów kapusty i ogórka na kiszenie

Serdecznie zapraszamy Państwa na szkolenie dla producentów kapusty białej z przeznaczeniem na kwaszonki, surówki, przechowywanie oraz producentów ogórka gruntowego z przeznaczeniem na kwaszenie, organizowane między innymi przez firmę Yara Poland, które odbędzie się 28 lutego 2018 r. o godz. 16:00 w Hotelu Kristoff.

 

W programie spotkania:

  • Standardy i nowości odmianowe kapusty marki SEMINIS – Mariusz Kąkol
  • Ogórki do kwaszenia i do konserwowania – SEMINIS Marcin Piechota
  • Zasady prawidłowego żywienia – Wojciech Kopeć, Yara Poland
  • Prezentacja i oferta firmy Rozsadnik – Marek Wąsiewicz
  • Jak nie zgubić się w gąszczu biostymulatorów – Tomasz Harciarek

Miło nam będzie spotkać się z Państwem (do pobrania zaproszenie PDF).

Spotkanie odbędzie się 28 lutego 2018 r. o godz. 16:00 w Hotelu Kristoff, Łaszków 8A, 62-814 Blizanów.

Łaszków
Adres:

Hotelu Kristoff, Łaszków 8A, 62-814 Blizanów

Data: środa, 28 lutego 2018
Godzina: 16:00 - 18:00
(UTC +01)