Szkolenie dla producentów kapusty i ogórka na kiszenie
Serdecznie zapraszamy Państwa na szkolenie dla producentów kapusty białej z przeznaczeniem na kwaszonki, surówki, przechowywanie oraz producentów ogórka gruntowego z przeznaczeniem na kwaszenie, organizowane między innymi przez firmę Yara Poland, które odbędzie się 28 lutego 2018 r. o godz. 16:00 w Hotelu Kristoff.
W programie spotkania:
- Standardy i nowości odmianowe kapusty marki SEMINIS – Mariusz Kąkol
- Ogórki do kwaszenia i do konserwowania – SEMINIS Marcin Piechota
- Zasady prawidłowego żywienia – Wojciech Kopeć, Yara Poland
- Prezentacja i oferta firmy Rozsadnik – Marek Wąsiewicz
- Jak nie zgubić się w gąszczu biostymulatorów – Tomasz Harciarek
Miło nam będzie spotkać się z Państwem (do pobrania zaproszenie PDF).
Spotkanie odbędzie się 28 lutego 2018 r. o godz. 16:00 w Hotelu Kristoff, Łaszków 8A, 62-814 Blizanów.
Hotelu Kristoff, Łaszków 8A, 62-814 Blizanów