YaraVita BRASSITREL PRO

YaraVita BRASSITREL PRO

YaraVita Brassitrel Pro

YaraVita Brassitrel Pro to formułowany nawóz dolistny, dedykowany dla rzepaku, warzyw z rodziny kapustowatych oraz wszystkich innych, wykazujących zwiększone zapotrzebowanie na bor, mangan i molibden.

Zawiera trzy najważniejsze mikroelementy w jego uprawie, mianowicie bor, mangan oraz molibden, w wysokiej koncentracji oraz odpowiedniej proporcji.

Wykorzystywanie najwyższej jakości surowców oraz odpowiednia formulacja produktu wpływają na wysoką ewektywność nawożenia, bezpieczeństwo stosowania oraz możliwość łącznego stosowania z wieloma środkami ochrony roślin (sprawdź na www.tankmix.com).

Fasola

Fasolka : zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Burak

Burak ćwikłowy: zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Brokuł

Brokuł : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Kapusta

Kapusta biała i czerwona : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Marchew

Marchew: zalecana dawka 3 l/ha, faza 4-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Kalafior

Kalafior: zalecana dawka 3l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody 200-500 l/ha.

Seler

Seler : zalecana dawka 3 l/ha, 4-5 tygodni po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Chńska kapusta

Kapusta pekińska: Zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Czosnek

Czosneki cebula z dymki : zalecana dawka 3 l/ha, faza 4-5 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Kale

Jarmuż : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Lettuce

Sałata (gruntowa): zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Cebula

Cebula: zalecana dawka 3 l/ha, faza 6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Peas

Groszek : zalecana dawka 3-4 l/ha, stosować przed kwitnieniem. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Soja

Soja: zalecana dawka 3-4 l/ha, stosować przed kwitnieniem. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Pomidor

Pomidor (gruntowa): zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Fasola

Fasolka : zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Burak

Burak ćwikłowy: zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Brokuł

Brokuł : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Kapusta

Kapusta biała i czerwona : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Marchew

Marchew: zalecana dawka 3 l/ha, faza 4-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Kalafior

Kalafior: zalecana dawka 3l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody 200-500 l/ha.

Seler

Seler : zalecana dawka 3 l/ha, 4-5 tygodni po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Chńska kapusta

Kapusta pekińska: Zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Czosnek

Czosneki cebula z dymki : zalecana dawka 3 l/ha, faza 4-5 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Kale

Jarmuż : zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Lettuce

Sałata (gruntowa): zalecana dawka 3 l/ha, faza 5-6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Cebula

Cebula: zalecana dawka 3 l/ha, faza 6 liści właściwych. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Peas

Groszek : zalecana dawka 3-4 l/ha, stosować przed kwitnieniem. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Soja

Soja: zalecana dawka 3-4 l/ha, stosować przed kwitnieniem. Dawka wody: 200-500 l/ha.

Pomidor

Pomidor (gruntowa): zalecana dawka 3 l/ha, 3-4 tygodnie po posadzeniu. Dawka wody: 200-500 l/ha.