Jabłoń: 2 l/ha po zbiorach. Ilość wody do oprysku: 500 – 750 l/ha.
Morela: 2 l/ha po zbiorach. Ilość wody do oprysku: 500 – 750 l/ha.
Burak ćwikłowy: 1 l/ha, 6 tygodni po wschodach. Ilość wody: 300 – 700 l/ha.
Borówka amerykańska: 2 l/ha po zbiorach. Ilość wody do oprysku: 500 l/ha.
Kapustowate: 3l/ha między 4 a 6 liściem właściwym. Zabieg można powtórzyć po 10-14 dniach. Dawka wody: 200 l/ha.
Brokuł: 1 l/ha w momencie powstawania róż. Ilość wody: 300 – 700 l/ha.
Kapusta głowiasta biała: 1 l/ha, początek zawijania się główek. Ilość wody: 300 – 700 l/ha.
Marchew: 3l/ha gdy rośliny osiągną 10-15cm wysokości. W razie potrzeby zabieg można powtórzyć po 10-14 dniach. Dawka wody do 200l/ha.
Kalafior: 1 l/ha w momencie powstawania róż. Ilość wody: 300 – 700 l/ha.
Seler korzeniowy: 1 l/ha, po zwarciu rzędów. Ilość wody: 300 – 700 l/ha.
Zboża: 1 l/ha w fazie BBCH 14-30. Ilość wody: 200 l/ha.
Czereśnia, Wiśnia: 2 l/ha po zbiorach. Ilość wody do oprysku: 500 – 750 l/ha.
Kapusta pekińska: 1 l/ha, 3 tygodnie po sadzeniu. Ilość wody: 300 – 700 l/ha.
Czosnek: 1 l/ha, 4-5 liść właściwy. Ilość wody: 300 – 700 l/ha.
Cebula: 1 l/ha, 4-5 liść właściwy. Ilość wody: 300 – 700 l/ha.
Brzoskwinia: 2 l/ha po zbiorach. Ilość wody do oprysku: 500 – 750 l/ha.
Grusza: 2 l/ha po zbiorach. Ilość wody do oprysku: 500 – 750 l/ha.
Śliwa: 2 l/ha po zbiorach. Ilość wody do oprysku: 500 – 750 l/ha.
Pomidor polowy: 1 l/ha, początek kwitnienia. Ilość wody: 300 – 700 l/ha.